Zanesljiva v vseh vremenskih razmerah


4.februar.2019

Letošnja zima nam je ponudila prav vse – od čudovitih sončnih dni, vetra in intenzivnih snežnih metežev, pa do močnih neurij in dežnih nalivov. Neugodne vremenske razmere pa nam ne ovirajo le vsakdanjega življenja, ampak nam lahko otežijo tudi določena opravila, kot je obisk pokopališča. V takšnih razmerah je še posebej praktično razmisliti o sveči, ki bo gorela ne glede na različne padavine.

 

Ekološka solarna sveča Vestina Solar resda deluje s pomočjo sončne energije, vendar le te za nemoteno gorenje potrebuje razmeroma malo – samo 4 ure dnevno. Ob pravilni uporabi bo tako prejela dovolj energije, da bo lahko delovala tudi v dežju, snegu, podnevi in ponoči, skratka, v vseh vremenskih razmerah.

 

 

Neugodnemu vremenu kljubuje tudi s steklenim ohišjem, ki svečo še dodatno obteži in jo naredi bolj stabilno. Strah, da se bo prevrnila v vetrovnih in deževnih dneh, je tako odveč. V primeru, da jo sneg povsem zamede, pa ga po nekaj dneh preprosto samo odstranite oziroma pobrišite stran s pokrovčka, kjer se nahaja površina s solarnimi celicami, da bo lahko sveča naprej prejemala sončne žarke. Gre za kakovostno in inovativno svečo, na katero se lahko zanesete v vsakem vremenu.